Lunds Takproffs

Vi tar oss alltid an bara ett uppdrag åt gången. Vi vill alltid arbeta helhjärtat med varje projekt eftersom det är avgörande för hur slutresultatet blir. Vi vill helt gå in varje kunds vision och detta är enda sättet.

Vår kompetens är bred och våra förmågor är knivskarpa, det finns inget uppdrag vi lämnar som inte vi och vår kund är hundra procent nöjd med. Vi sätter alltid kunden i första rummet – det är dina behov och önskemål som styr och våra händer som skapar sin vision.

Vi finns här för dig som kund

Vi finns för er att bolla idéer med, vi ger gärna förslag på materialval och lämnar synpunkter när ni så önskar. Vår erfarenhet är gedigen och finns tillgänglig för våra kunder att dra nytta av när de så önskar.

Takläggare

Det är helt klart värt pengarna att anlita en takläggare för jobbet och vi på Lunds Takproffs AB är takläggare av rang. Vi arbetar med alla typer av tak från betongpannor, papp, shingel, plåt osv.

Det är en process att lägga nytt tak på en byggnad och det är viktigt att man följer stegen i rätt ordning och använder rätt material på rätt plats. Man vill att taken man bygger ska hålla för många år framöver och inte bara hålla utan hålla snyggt och åldras med värdighet. Vi är även specialiserade på att lägga papptak och klassiska listtäckningar.

Perfektion

Som hantverkare har man helt klart en hög nivå av yrkesstolthet, så ska det vara i alla fall. Vi som arbetar på Lunds Takproffs AB tar stor ära i de uppdrag vi genomför och skulle aldrig sträva mot något mindre än perfekt genomförda arbeten. Vill ni anlita en takläggare med skarpt sinne för kvalitet så är Lunds Takproffs AB det självklara valet.

Vi har utbildning som bas U samt bas P och utfärdar de intyg som behövs vid ett takbyte.

Diplom